HomeVoor wie zijn wij?

Voor wie zijn wij?

1. Leden

Professionals die als adviseur werkzaam of betrokken zijn bij: corporate finance, fusies en overnames, herstructureringen, private equity en andere investeringen én het vestigen van bedrijven en hoofdkantoren in Den Haag en omstreken. Onze leden zijn onafhankelijke adviseurs, advocaten, notarissen, juristen, fiscalisten en bankiers met een bewezen trackrecord in M&A. Ze zijn allemaal gevestigd in de regio Den Haag.

2. Partners

Partners in het M&A proces zijn bedrijven, instellingen, private equity en andere investeerders en overheden. Wij bieden deze partners een (kennis)gemeenschap die samen met hen de M&A industrie in Den Haag en omgeving op een hoger plan kan brengen. Dit zorgt voor betere dienstverlening en toegang tot adviseurs.

3. Wat doen wij

Om de community en het netwerk te bevorderen organiseren wij iedere twee maanden een netwerkbijeenkomst bij één van de leden. We bieden in onze tweemaandelijkse bijeenkomsten gelegenheid om met elkaar kennis te maken, te netwerken en ervaringen uit te wisselen. We praten elkaar inhoudelijk bij en er is volop ruimte voor informele contacten. Daarnaast worden lezingen, bedrijfsbezoeken en/of ander activiteiten georganiseerd, gericht op onze partners of bepaalde onderwerpen.

4. Lid worden

Heb je interesse om je aan te sluiten en voldoe je aan de onder 1) genoemde uitgangspunten? Ga dan naar aanmelden en laat je gegevens achter.