HomeActueelGeslaagde zomerborrel 2022

Geslaagde zomerborrel 2022

Geslaagde zomerborrel 2022

Op 7 september 2022 vond de jaarlijkse zomerborrel van M&A Professionals Den Haag plaats georganiseerd in samenwerking met 3 andere Haagse netwerkorganisaties MKB Den Haag, VNO NCW regio Den Haag en De Maatschappij departement Den Haag. Het was een geslaagde bijeenkomst op de rooftop van Bleyenberg met een opkomst van ruim 150 personen! Na een speech van Hans Biesheuvel over de huidige politieke omstandigheden, konden wij de borrel inluiden. 

Daarbij mochten wij als bestuur ook de prijs uitreiken voor mooiste transactie van 2021-2022. Dit jaar is er gekozen voor een deal die duurzaamheid nastreeft en natuurlijk een "Haagse" achtergrond heeft. De deal "Totstandkoming van een strategische samenwerking tussen Exasun BV en Wienerbergen" kwam als winnaar uit de bus. Deze deal is geadviseerd door BarentsKrans.

EXASUN produceert esthetische ‘building integrated photovoltaic” (BIPV) glas-glas zonnepanelen met een hoge efficiency en lange levensduur. De waterdichte BIPV oplossingen zijn geschikt voor nieuwbouw en renovatie voor schuine dak en gevel beschikbaar in verschillende maten en kleuren. Wienerberger is 's werelds grootste baksteenproducent en kan ervoor zorgen dat de producten van Exasun in veel delen van de wereld worden verkocht.

Graag tot de volgende bijeenkomst!