HomeActueelGeslaagde strandborrel 2020

Geslaagde strandborrel 2020

Op donderdag 3 september 2020 vond de jaarlijkse strandborrel van de M&A Professionals Den Haag plaats. Ondanks het mindere weer die dag, was Barbarossa Beach aan het Zwarte Pad in Scheveningen een prachtige locatie om dit evenement te organiseren. Met de zomervakantie wellicht nog in het achterhoofd, hadden veel M&A professionals uit Den Haag en omstreken zich aangesloten bij deze bijeenkomst met als thema ‘Back to Work’.

Sinds enkele jaren is het gebruik dat tijdens de strandborrel een of meerdere prijzen worden uitgereikt voor de meest spraakmakende deals die het afgelopen periode zijn gesloten. Dit jaar was Hans Biesheuvel van ONL voor Ondernemers bereid gevonden om de awards uit te reiken. De verkoop van Hot Bath aan FM Mattsson Mora Group kwam daarbij als winnaar uit de bus. Het feit dat zowel BarentsKrans, TeekensKarstens als Hogenhouck aan deze transactie hebben gewerkt laat zien hoe actief de M&A community in Den Haag is.
Hans hield na de award uitreiking een voor de aanwezigen boeiend betoog over de huidige uitdagingen voor ondernemers en de BV Nederland.

Wij kijken terug op een geslaagd evenement en danken Hans Biesheuvel voor zijn bijdrage en onze leden en relaties voor hun deelname!

Bestuur M&A Professionals Den Haag